Marketing

Jak u nás probíhá spolupráce

U nás v maveb. media je nejdůležitější poznat naše klienty, jejich podnikání a důvod proč dělají to, co dělají. V tom je u nás nejlepší Michal, který své zkušenosti s marketingem získal během několikaleté praxe. Michal se s vámi domluví na termínu schůzky a pak na ni s dobrou náladou včas dorazí ?

Při prvním setkání vám představí kdo jsme a co nás vedlo k založení naší agentury. Pak už to bude ale jen o vás. Abychom mohli připravit řešení na míru, musíme vás nejdříve poznat. Nebojte se, z kůže vás svlékat nebudeme, ale většinou se ptáme víc, než jste z běžných schůzek s vašimi obchodními partnery zvyklí. Jakmile máme vše potřebné, připravíme návrh řešení, který vám zašleme emailem a ideálně opět probereme na schůzce. Vždy jsme rádi, když máte dotazy a můžeme s vámi o celém řešení dále diskutovat a tím se o vás a vašich prioritách dozvědět zase o něco více. Jakmile si vše vyjasníme, a to včetně vašeho očekávání (není nic horšího než následně řešit, že jste měli o celé spolupráci jinou představu), k zahájení spolupráce již nic nebrání. Domluvíme její délku a rozsah, jasně stanovenou cenu, čímž myslíme cenu naší práce a cenu, kterou vás bude stát využití třetích stran např. Googlu, Seznamu nebo radia. Jsme prostě transparentní a na tom si zakládáme. Ať se bude jednat o řešení pro jednorázovou nebo dlouhodobou spolupráci, vždy od nás máte průběžné výsledky a finální vyhodnocení. A co víc, jsme z Liberce a mít svou agenturu po ruce, je k nezaplacení. Jo a zvednout vám telefon nebo zavolat zpět, když ho zrovna zvednout nemůžeme (máme třeba ty schůzky, jak už víte), je pro nás automatické. My svou práci děláme rádi, a tak k ní i přistupujeme.

Pořád nevěříte, že to tak může fungovat? Tak to pojďte vyzkoušet, schválně, jestli vám Michal zvedne telefon, zavolá zpátky nebo zareaguje na váš email či poptávku. S chutí do toho a půl je hotovo. Druhou půlku už obstaráme my.

Štítky:

Kategorie:

Marketing

Štítky:

Kategorie:

Marketing