Marketing

PPC kampaně

V současné době velmi oblíbený způsob inzerce, který využívají nejen střední a velké firmy, ale i malí a začínající podnikatelé. Založit takovou kampaň není nic těžkého, ale stejně jako kuchař musí mít cit a vytříbenou chuť, tak i člověk, který zakládá PPC kampaně by měl mít určité znalosti a zkušenosti. Je jedno, jestli je to freelancer, nebo specialista z agentury.

Pokud někdo řeší PPC kampaně, věnuje se většinou pouze této práci a na ni se specializuje. U nás v agentuře maveb. je velkou výhodou, že se každý specializuje na něco jiného a vzájemně tvoříme tým, který se skvěle doplňuje. Obchodník Michal ví, co od klienta zjistit. Optimalizátoři Iveta a Jirka jsou schopní data zpracovat a navrhnout efektivní řešení a Marek náš grafik No.1 vše výborně doplní grafikou. My všichni sedíme na jednom místě, neustále spolu komunikujeme a pro každého klienta hledáme společně to nejlepší řešení.

S finančním rozpočtem, který nám pro reklamu svěříte vždy pracujeme, jako by se jednalo o naše vlastní peníze. Na začátku si společně určíme jasná pravidla a cíl, kterého budeme chtít společně dosáhnout.

Pokud jste se dočetli až sem a dává vám to smysl, rádi se s vámi setkáme.

Pomůžeme vám začít s PPC inzercí. Podíváme se na vaše podnikání a doporučíme, jak a čím začít. Najdeme metriky, které jsou pro vás v kampani zásadní a i když vám již nějaké kampaně běží, můžeme na ně jenom kouknout a doporučit vám, jak je upravit nebo vylepšit. Vše vám zabere maximálně pár minut vašeho času.

Štítky:

Kategorie:

Marketing

Štítky:

Kategorie:

Marketing