Marketing

Proč se vyplatí dělat kampaně na internetu

Internetová populace ČR dosáhla v březnu 2018 nového maxima, a to více jak 7,77 milionů reálných uživatelů starších 10 let. Z tohoto čísla je 800 tisíc exkluzivně mobilních uživatelů, tedy těch, kteří se připojují k internetu výhradně prostřednictvím chytrých telefonů a tabletů. Data představilo Sdružení pro internetový rozvoj (SPIR) na tradiční kvartální prezentaci výsledků projektů NetMonitor a AdMonitoring.

V naší mediální agentuře sídlící v Liberci pro klienty tvoříme reklamní kampaně napříč českým internetem. Mezi naše klienty nepatří nadnárodní a celosvětově známé společnosti. Našimi klienty jsou drobní podnikatelé, malé a střední společnosti z různých regionů Čech. S těmito klienty se bavíme o jejich podnikání a snažíme se najít to nejvhodnější řešení jejich prezentace. A proto i na banneru, na který jste klikli, může být vaše reklama.

Děláte občas nebo pravidelně reklamu v rádiu, máte billboard, polepený autobus, děláte letáčky a jiné reklamní aktivity? Chcete zpropagovat akci, službu nebo zboží? Pak nezapomínejte na internet a pojďte do toho s námi.

Zvažujete obsahovou nebo vyhledávací kampaň?

Ahoj, já jsem Michal, specialista na reklamu a marketing agentury maveb. Chcete vyzkoušet online inzerci, ale není vám něco jasné? Máte dotaz, na který jste nenašli odpověď? Nezávazně se na mě obraťte s jakýmkoliv dotazem a společně najdeme řešení, které pro vás bude nejlepší ?

(Zdroj: Netmonitor.cz)

Štítky:

Kategorie:

Marketing

Štítky:

Kategorie:

Marketing