Mavebáci

Tisková zpráva z mavebu. Co se to tam sakra děje?

My víme, dlouho jste o nás neslyšeli, ale neznamená to, že se u nás nic neděje… děje se toho více něž dost a nestíháme. Rozhodně si nestěžujeme, jsme za to neskonale vděční, zároveň si trochu troufale dovoluji říct, bylo na čase. Všechno to úsilí, věnované za poslední !!3 roky!!, se konečně vrací.

A co všechno se u nás událo?

  • Dokončili jsme hromadu webových projektů, jen co se kluci z GRAFIKY trochu vzpamatují, začnou to sázet do referencí, ať se taky můžete pokochat.
  • Kampaně klientů běží naplno (až na obsahovku v Skliku, která se Seznamu lehce porouchala) a v REKLAMĚ mají napilno.
  • Máme rozepsáno několik zajímavých článků, které s vámi postupně začneme sdílet.
  • Taky máme jedno Žluté Prase… žádný mazlíček, ale taková charitativní činnost mavebu, do které se zapojují všichni naši zaměstnanci… konec s úkoly po termínu (to bude slávy, až ho na konci roku kuchneme, především snad v organizaci, kterou pro účel výplaty vybereme 😇).
  • A hlavně, rozšířili jsme se (nemá to nic společného s karanténním nicneděláním)… tedy, je nás o další dva nové členy více, do každého „oddělení“ po jednom. Od nového roku se zapojují do plného pracovního nasazení a my jim přejeme mnoho štěstí, pracovních úspěchů, ale také hromadu super zážitků (věříme, že s přicházejícím rozvolňováním i ty budou)… To je od nás z mavebu prozatím vše. Naše nové členy můžete omrknout 👇

Martin Stehlík

Grafika a webdesign

Martinovi je práce koníčkem a v mavebu si naplno užívá své záliby v grafice a tvorbě webů. Když není v práci, dělá zase to samé nebo si kreslí a skateboarduje. Je velkým milovníkem aut.

Veronika Vamberová

Optimalizace kampaní

Verča je PPC nadšenec. Baví jí dynamické a kreativní prostředí dnešního marketingu. O stěhování z Prahy k nám na sever nemusela přemýšlet dlouho. Přes léto to v Jizerkách rozjíždí na kole 🚵‍ a v zimě dře na běžkách ⛷️

Štítky:

Kategorie:

Mavebáci

Štítky:

Kategorie:

Mavebáci