Inspirace

Tvorba www stránek

Internetové stránky jsou základem všeho, pokud to v digitálním světě myslíte opravdu vážně. Ne nadarmo se říká, že kdo internetové stránky nemá, jako by nebyl. Někdy o vás ale samotné stránky prozradí víc, než byste chtěli.

Internetové stránky toho dokážou víc, než si často dokážeme připustit. Přinejmenším mají zásadní vliv na to, jaký si o vás návštěvník vytvoří první dojem. Když dobrý, na stránkách zůstane delší dobu a v lepším případě vás kontaktuje nebo využije vašich služeb či nabídky. V opačném případě, nebudou-li stránky působit dobrým dojmem, návštěvník odejde a už se nevrátí.

První dojem jistě ovlivní vzhled a samotná funkčnost. Jen ta však úspěch nezaručí, dalším snad ještě důležitějším faktorem je obsah. Obsah je klíčový, proto u nás obsah připravují zkušení copywriteři s dobrými nápady, grafik, který řeší jak co vypadá, kde něco chybí nebo naopak přebývá a marketingový specialista, který do našich projektů vnáší selský rozum a doporučení, jakou formou dostat sdělení co nejjasněji směrem ke koncovému uživateli.

Všichni dohromady tvoříme sehraný tým a každý projekt je pro nás zároveň příležitost a výzva, jak klientům pomoci v komunikaci se svými zákazníky. Pokud jste v situaci, že potřebujete se svou prezentací pomoci a dočetli jste se až sem, vypadá to, že potřebujete skutečně pomoci. Rádi se s vámi osobně sejdeme a probereme možnosti, jak právě vám můžeme pomoci na cestě k vybudování profesionálním internetovým stránkám.

Pro začátek není nic jednoduššího, než že si o sobě dáme vědět. Co říkáte?

Štítky:

Kategorie:

Inspirace

Štítky:

Kategorie:

Inspirace